Contacteer Bart Van Damme: bart@santinibenelux.eu | +32 478 53 81 53
kwaliteit
PREMIUM KWALITEIT
Italiaans design
ITALIAANS DESIGN
offerte
GRATIS OFFERTE
levering
LEVERTIJD 6-8 WEKEN
Stap voor stap

Hoe personaliseren?

Stap 1

Prijsopgave

Vul het online formulier in om een prijsopgave aan te vragen en alle benodigde informatie te krijgen.

Stap 2

Begeleiding

Een medewerker helpt je de beste opties te kiezen voor je gepersonaliseerde kleding. Zo ben je zeker dat deze passen binnen jouw budget en rekening houden met al jouw behoeften en vereisten.

Stap 3

Maatpakket

Naar wens komt een vertegenwoordiger langs met stalen en een maatpakket. We sturen deze door als er geen vertegenwoordiger in de buurt is.

Stap 4

Ontwerp

Ons team van designers begint te ontwerpen op basis van de logo’s en kleuren van jouw team. Je kiest je favoriete design uit een aantal voorstellen. We passen het dan aan voor alle verschillende kledingstukken.

Stap 5

Goedkeuring

Je ontvangt het uiteindelijke ontwerp en een bestelbevestiging. Het ontwerpoverzicht toont het design voor alle kledingstukken. Zo kan je nog eens nakijken of de outfits helemaal naar wens geproduceerd zullen worden.

Stap 6

Productie

We starten het productieproces. De standaard productietermijn bedraagt 60 dagen. Hierna kijken we de kwaliteit nog eens na en leveren de gepersonaliseerde kledij.

Partnerships

Officiële partner van

Hoe bestellen?

Gratis offerte

Klaar om jouw gepersonaliseerde sportkledij te bestellen? Vraag dan een offerte aan en we helpen je zo snel en goed mogelijk verder.