Contacteer : Santini-custom@arw.be Tel: +32 472 32 04 38
kwaliteit
PREMIUM KWALITEIT
Italiaans design
ITALIAANS DESIGN
offerte
GRATIS OFFERTE
levering
LEVERTIJD 6-8 WEKEN
4 garanties

Waarom Santini Kiezen?

Play Video

Fit

“Goede fietskleding moet zo goed passen dat je het niet eens merkt,” Monica Santini, CEO van Santini. “Bij Santini streven we ernaar kledingstukken te maken die als een ‘tweede huid’ aanvoelen, dat is waar we het meest bekend om staan.”
Play Video

Prestaties

Santini is een technologische pionier en pro-leverancier. Van onze zeemtechnologie van wereldklasse tot ons materiaalonderzoek, ons doel is ervoor te zorgen dat elk Santini-product u maximale prestaties in het zadel biedt.
Play Video

Comfort

Elk kledingstuk is ontworpen om onovertroffen comfort in het zadel te bieden, van de geselecteerde materialen tot de strategische plaatsing van elke naad.
Play Video

Duurzaamheid

Santini Cycling Wear wordt gemaakt in Italië door hoogopgeleid productiepersoneel met materialen van de hoogste kwaliteit. Elk kledingstuk ondergaat strenge kwaliteitscontroles en gaat een leven lang mee.
Designed for Perfection

Premium Kwaliteit

Elk kledingstuk dat we voor u maken, wordt van de grond af aan ontwikkeld door ons team van toegewijde ontwerpers.

Ze hebben allemaal een diepgewortelde passie voor fietsen, triatlon en hardlopen en omdat elk aspect van het ontwerp van cruciaal belang is, investeren we veel in materiaalonderzoek en -ontwikkeling om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk in onze collectie wordt ontworpen met specifieke gebruikers- en rijomstandigheden in gedachten – en vervolgens wordt ontworpen en vervaardigd om de ultieme prestaties te leveren die wereldkampioenen eisen.

Dit garandeert dat we alleen de beste kwaliteitsproducten maken, en stelt ons in staat om snel en efficiënt innovatieve producten te ontwikkelen, in eigen huis, in Italië.

Partnerships

Officiële partner van

Hoe bestellen?

Gratis offerte

Klaar om jouw gepersonaliseerde sportkledij te bestellen? Vraag dan een offerte aan en we helpen je zo snel en goed mogelijk verder.